Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.1g23kcal0.8g4.4g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g334kcal29.4g13.6g18g0.8g
Valittu annoskoko126g167kcal14.7g6.8g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g83kcal7.4g3.4g4.5g0.2g
Arvot/100g100g132kcal11.7g5.4g7.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157