Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)42g18kcal0.7g3.6g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.3g28kcal2.3g0g2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 25g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras10g35kcal1.3g7g0.2g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)25g41kcal6.3g0.2g1.7g0g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g261kcal23.4g23.2g7.8g1.4g
Valittu annoskoko126g131kcal11.7g11.6g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g65kcal5.9g5.8g2g0.4g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9.2g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647