Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.8g22kcal2.3g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g336kcal34g4.2g20.2g0.2g
Valittu annoskoko126g168kcal17g2.1g10.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g84kcal8.5g1.1g5.1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722