Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g70g246kcal9.5g46.1g2g4.2g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto16g67kcal2.2g0.1g6.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Saksanpähkinä 16g106kcal2.3g0.5g10.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g930kcal29.4g96.6g45.4g13.8g
Valittu annoskoko126g465kcal14.7g48.3g22.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna63g233kcal7.4g24.2g11.4g3.5g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.2g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278