Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Maitorahka (Pirkka)31g21kcal3.8g1.3g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g50g170kcal1.5g1.5g17.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g620kcal17.8g29.8g47.2g0g
Valittu annoskoko126g310kcal8.9g14.9g23.6g0g
Annoskoko puolitettuna63g155kcal4.5g7.5g11.8g0g
Arvot/100g100g245kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091