Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl25g113kcal1.8g16g4.7g0.8g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g38g128kcal0.7g1g13.5g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g25g68kcal2g3g5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kinuskikastike 13g53kcal0.1g7.1g2.7g0g
Daim 56g3.5g19kcal0.1g2.1g1.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.7kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g1008kcal11.4g82g70.2g1.6g
Valittu annoskoko126g504kcal5.7g41g35.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g252kcal2.9g20.5g17.6g0.4g
Arvot/100g100g399kcal4.5g32.4g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939