Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 25g31kcal5.3g0g1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%16g20kcal0.5g0.3g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g317kcal21.6g4g23.4g3g
Valittu annoskoko127g158kcal10.8g2g11.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g79kcal5.4g1g5.9g0.8g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937