Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus40g28kcal6.4g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5g14kcal1g0g1.1g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g103kcal15.8g3g2.4g1.4g
Valittu annoskoko127g52kcal7.9g1.5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g26kcal4g0.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g41kcal6.2g1.2g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612