Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 10g37kcal2.2g0g3.2g0g
Pekoni, Euroshopper6g17kcal1g0.1g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g575kcal36.2g2g47.6g0.4g
Valittu annoskoko126g287kcal18.1g1g23.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g144kcal9.1g0.5g11.9g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809