Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria50g100kcal4.4g5g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g333kcal10g16.2g25.4g0.4g
Valittu annoskoko127g167kcal5g8.1g12.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g83kcal2.5g4.1g6.4g0.1g
Arvot/100g100g132kcal4g6.4g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823