Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä20g22kcal1.6g3.6g0.1g1.6g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g18g14kcal0.9g2g0.2g0.9g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g248kcal22g15g10.8g5.2g
Valittu annoskoko127g124kcal11g7.5g5.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna63g62kcal5.5g3.8g2.7g1.3g
Arvot/100g100g98kcal8.7g5.9g4.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502