Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g63g113kcal14.7g2.7g4.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0g1.8g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g25g8.7kcal0g0.9g0g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g310kcal30.2g14.2g13.2g1.2g
Valittu annoskoko126g155kcal15.1g7.1g6.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g78kcal7.6g3.6g3.3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal11.9g5.6g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700