Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Hermesetas -neste1.9g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 28g110kcal12.7g8g2g4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g9g55kcal2.1g1.9g4.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,347g31kcal5.2g2g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g721kcal45.6g24.2g48.2g9.6g
Valittu annoskoko127g360kcal22.8g12.1g24.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna63g180kcal11.4g6.1g12.1g2.4g
Arvot/100g100g285kcal18g9.6g19.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667