Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, 50g15g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)22g39kcal5g0g1.7g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g23g59kcal4.2g0.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g300kcal27.2g3.8g18.8g0.8g
Valittu annoskoko127g150kcal13.6g1.9g9.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g75kcal6.8g1g4.7g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.5g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804