Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%19g40kcal3.4g0g2.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 14g39kcal0.3g0.4g3.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä4.7g15kcal0.5g0g1.3g0g
Juusto, mozzarella 4.7g12kcal0.9g0g1g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper19g66kcal2.2g13.3g0.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.4g9kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g475kcal31g30.2g23.4g0.8g
Valittu annoskoko126g238kcal15.5g15.1g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna63g119kcal7.8g7.6g5.9g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.3g11.9g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662