Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g71g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Puuroriisi14g49kcal0.8g10.7g0.2g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g28g39kcal5.4g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g239kcal15.4g29.2g5.8g3.8g
Valittu annoskoko127g119kcal7.7g14.6g2.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna63g60kcal3.9g7.3g1.5g1g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038