Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.4g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g727kcal13.8g103g27.2g5.4g
Valittu annoskoko127g363kcal6.9g51.5g13.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna63g182kcal3.5g25.8g6.8g1.4g
Arvot/100g100g287kcal5.5g40.7g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693