Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g38g34kcal0.6g2.3g2.4g0.8g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g38g17kcal0.6g2.8g0.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g28g32kcal4.5g0.5g1.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g24g26kcal5.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g218kcal22.2g11.2g9.2g1.6g
Valittu annoskoko127g109kcal11.1g5.6g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g55kcal5.6g2.8g2.3g0.4g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961