Soijarouhelasagne

Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%9g22kcal2.7g0.2g1.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy Rainbow22g80kcal3g15.4g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g442kcal24g48.8g16.4g3.4g
Valittu annoskoko127g221kcal12g24.4g8.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna63g111kcal6g12.2g4.1g0.9g
Arvot/100g100g174kcal9.5g19.3g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233291