Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Muna, annos 60g11g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 50g18kcal0.1g3.5g0g1g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7.5g22kcal1.4g0.2g1.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g19g75kcal0g18.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g659kcal7.2g84.4g31.2g2.8g
Valittu annoskoko127g330kcal3.6g42.2g15.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g165kcal1.8g21.1g7.8g0.7g
Arvot/100g100g260kcal2.8g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107