Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 38g26kcal5.5g0g0.4g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)44g45kcal0.4g1g4.3g0g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g15g3.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g4.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g3.3g4.8kcal0.2g1g0g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g193kcal13.2g9.8g11g0.6g
Valittu annoskoko127g97kcal6.6g4.9g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g48kcal3.3g2.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027