Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g31g88kcal1.4g9.8g4.7g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g19g33kcal4.7g0.1g1.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow13g23kcal0.1g0.7g2.1g0g
Pesto Rosso, Barilla6.3g21kcal0.3g0.8g1.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Basilika, tuore1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g6.3g18kcal2.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g386kcal18g26.8g23.2g5g
Valittu annoskoko127g193kcal9g13.4g11.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna64g97kcal4.5g6.7g5.8g1.3g
Arvot/100g100g152kcal7.1g10.6g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058