Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g33g56kcal6.2g0g3.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g27g33kcal0.9g1g2.7g0g
Kantarelli 11g1.9kcal0.2g0g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g209kcal15.6g6.8g12.4g1.8g
Valittu annoskoko127g105kcal7.8g3.4g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g52kcal3.9g1.7g3.1g0.5g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.7g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993