Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa49g8.3kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti 20g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g10g5.9kcal1.1g0.4g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g24g7.3kcal0.2g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g20g33kcal3.7g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio Kania0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g124kcal11g8.2g4.8g1.6g
Valittu annoskoko127g62kcal5.5g4.1g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna64g31kcal2.8g2.1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391