Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha42g75kcal7.5g0g5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto8.5g24kcal1.6g0g1.9g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)52g16kcal0.5g2.1g0.2g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g5.7g21kcal1.6g0.1g1.5g0g
Ketsuppi, Pirkka3.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.1g4.5kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g312kcal23g8.2g19.6g0.6g
Valittu annoskoko127g156kcal11.5g4.1g9.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g78kcal5.8g2.1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.2g7.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716