Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 49g19kcal0.5g3.4g0.1g1.2g
Nauris 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.6g11kcal0.5g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g119kcal2.4g9.4g7.2g3.2g
Valittu annoskoko127g59kcal1.2g4.7g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g30kcal0.6g2.4g1.8g0.8g
Arvot/100g100g47kcal0.9g3.7g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566