Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 63g28kcal0.1g5.9g0.1g1.1g
Sokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g39g141kcal5.6g23g2.7g3.7g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2kcal0g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g563kcal11.6g85.8g18.2g10.4g
Valittu annoskoko127g281kcal5.8g42.9g9.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna64g141kcal2.9g21.5g4.6g2.6g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.8g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248