Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g55g188kcal11.5g0g15.4g0g
Sipuli 84g26kcal1.1g4g0.2g1.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g300g330kcal68.9g0g4.5g0g
Punajuuri 108g42kcal1.1g7.5g0.2g2.7g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Parsakaali brokkoli 123g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Katkarapu 150g102kcal21.6g0g1.6g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka100g349kcal7.6g78.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2297kcal237.8g188.8g58.6g15.8g
Valittu annoskoko1260g1149kcal118.9g94.4g29.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna630g574kcal59.5g47.2g14.7g4g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790