Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka300g1140kcal69g0g90g0g
Cashewpähkinä 120g689kcal24g22.6g55.6g4.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 300g222kcal2.2g46.5g1.2g3.3g
Fariinisokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Päärynä kuorittu 300g130kcal0.9g24g0.3g11.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5738kcal195.4g308.6g390.6g40.8g
Valittu annoskoko1260g2869kcal97.7g154.3g195.3g20.4g
Annoskoko puolitettuna630g1435kcal48.9g77.2g97.7g10.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597