Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.7g0g
Perunajauhot,rainbow282g912kcal0.3g228g0.3g3.9g
Sokeri 239g971kcal0g239.1g0g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Mansikka 166g77kcal0.8g13.9g0.3g3.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g83g323kcal0g81.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 166g68kcal1.7g6.8g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5611kcal83.8g1145g67.2g26.2g
Valittu annoskoko1260g2806kcal41.9g572.5g33.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna630g1403kcal21g286.3g16.8g6.6g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386