Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1143g1200kcal91.4g160g22.9g114.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 42g372kcal0g0g42.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g233kcal19.8g0g17.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3618kcal222.4g320.4g164.2g228.6g
Valittu annoskoko1260g1809kcal111.2g160.2g82.1g114.3g
Annoskoko puolitettuna630g904kcal55.6g80.1g41.1g57.2g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308