Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 495g686kcal61.9g1.5g48.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g360g1724kcal25.2g187.2g97.2g0g
Hermesetas-jauhe18g52kcal0.2g10.1g0g7.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen27g97kcal13.5g9.7g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g10343kcal210.2g419.8g877.4g22g
Valittu annoskoko1260g5172kcal105.1g209.9g438.7g11g
Annoskoko puolitettuna630g2586kcal52.6g105g219.4g5.5g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038