Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)120g384kcal22.8g18g24g0g
Kookosrasva (Cocos)600g5340kcal0g0g600g0g
Vispikerma, Milbona200g720kcal4g5.4g76g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g80g526kcal20.8g8.8g47.2g1.6g
Murot, Rice Crispies40g152kcal2.4g34.8g0.4g0.4g
Makeutusjauhe, Rainbow20g79kcal0.4g19.4g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly200g286kcal30g18g11g110g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g14975kcal160.8g208.8g1517.2g224g
Valittu annoskoko1260g7487kcal80.4g104.4g758.6g112g
Annoskoko puolitettuna630g3744kcal40.2g52.2g379.3g56g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868