Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g525g2888kcal5.3g5.3g315g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1155kcal7g10.5g122.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten315g1040kcal74g141.8g66.1g34.7g
Canderel makeutusjauhe70g269kcal2g65.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g10702kcal176.6g445.6g1007.2g69.4g
Valittu annoskoko1260g5351kcal88.3g222.8g503.6g34.7g
Annoskoko puolitettuna630g2676kcal44.2g111.4g251.8g17.4g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655