Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g58g321kcal0g0g35g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g175g884kcal14.4g101.5g45.5g7.9g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g408g265kcal44.9g17.2g1.2g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Liivate 12g41kcal10g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g47g20kcal0.1g4.7g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g233g1295kcal18.9g121.3g81.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g292g554kcal13.1g46.7g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g7043kcal202.8g652.8g396.8g15.8g
Valittu annoskoko1260g3522kcal101.4g326.4g198.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna630g1761kcal50.7g163.2g99.2g4g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892