Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 383g547kcal47.9g1.1g39.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 105g62kcal10.3g3.1g0.4g0g
Emmental juustoraaste, lidl465g1709kcal134.7g0g130.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g186g1115kcal39g12.3g100.3g0g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g35g11kcal0g0g0g27.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)52g133kcal8.7g17.8g3.2g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g7277kcal484.8g95g546.6g87.6g
Valittu annoskoko1260g3639kcal242.4g47.5g273.3g43.8g
Annoskoko puolitettuna630g1819kcal121.2g23.8g136.7g21.9g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488