Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g402g2410kcal96.4g26.5g216.9g0g
Voi 100g728kcal1.2g0.4g81.6g0g
Liivatelehti, gelatiini301g1051kcal257.8g0g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g201g683kcal6g6g70.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g201g512kcal11.8g6.4g48g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 10g41kcal0.3g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g10868kcal747.2g99.4g834.2g0g
Valittu annoskoko1260g5434kcal373.6g49.7g417.1g0g
Annoskoko puolitettuna630g2717kcal186.8g24.9g208.6g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678