Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi335g1507kcal21.8g200.9g70.3g10.4g
Voi, 1 tl, 5 g70g509kcal0.7g0.7g55.8g0g
Mascarpone (250g)349g1821kcal15.7g15.7g188.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl279g949kcal5.6g8.4g97.7g0g
Baileys, Irish Cream, Original140g488kcal4.5g27.9g21.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g25g82kcal1.9g13.6g1.8g0.7g
Liivate 63g219kcal53.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g11151kcal208g534.4g872g22.2g
Valittu annoskoko1260g5575kcal104g267.2g436g11.1g
Annoskoko puolitettuna630g2788kcal52g133.6g218g5.6g
Arvot/100g100g443kcal8.3g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242