Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1127g1871kcal188.2g0.1g124g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g120g523kcal6.6g5g52.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g4817kcal391.8g14.6g354g0.6g
Valittu annoskoko1260g2409kcal195.9g7.3g177g0.3g
Annoskoko puolitettuna630g1204kcal98g3.7g88.5g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397