Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 88g63kcal1.6g12.6g0.2g0.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g210g273kcal42g0g12.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g219g547kcal41.6g0.1g48.1g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä175g119kcal5.4g21g1.2g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 569g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2003kcal181.2g67.4g124.2g12.4g
Valittu annoskoko1260g1002kcal90.6g33.7g62.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna630g501kcal45.3g16.9g31.1g3.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049