Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g430g361kcal4.7g78.7g1.7g7.7g
Canderel makeutusjauhe179g688kcal5.2g166.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.4g38kcal0g0g4.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 90g337kcal0.2g4.8g35.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g90g63kcal1.8g3g4.7g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 350g1199kcal35.6g244.7g4.2g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5757kcal120.6g1021.4g121.6g40.8g
Valittu annoskoko1260g2879kcal60.3g510.7g60.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna630g1439kcal30.2g255.4g30.4g10.2g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917