Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g751g188kcal7.5g34.5g2.3g13.5g
Margariini, 60%, Rainbow56g310kcal0.5g0.5g33.8g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 53g158kcal0.1g38.9g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g54kcal2g10.5g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 83g251kcal7.2g45.7g1.6g11.5g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2432kcal50g363.8g77.8g57g
Valittu annoskoko1260g1216kcal25g181.9g38.9g28.5g
Annoskoko puolitettuna630g608kcal12.5g91g19.5g14.3g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967