Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g401g373kcal4g88.3g4g4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g44g13kcal0.3g4.8g0.1g1.3g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g349g1012kcal22.3g37.7g87.3g0.7g
Liivatelehti, gelatiini12g43kcal10.5g0g0g0g
Valkuainen (100g)44g18kcal4.3g0.7g0g0g
Sokeri148g602kcal0g148.2g0g0g
Keksi, kaurakeksi 218g987kcal13.6g131.2g43.5g7.4g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g6731kcal111g822.2g340.8g26.8g
Valittu annoskoko1260g3366kcal55.5g411.1g170.4g13.4g
Annoskoko puolitettuna630g1683kcal27.8g205.6g85.2g6.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891