Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 187g1003kcal1.7g1.3g112.1g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g209g732kcal29.3g117.2g14.4g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g299g99kcal3g19.1g3g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g299g254kcal9.3g13.7g17.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5794kcal122.4g622.2g313.4g5.2g
Valittu annoskoko1260g2897kcal61.2g311.1g156.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna630g1449kcal30.6g155.6g78.4g1.3g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618