Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 596g353kcal58.4g17.9g2.4g0g
Sokeri 101g411kcal0g101.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai155g542kcal18.6g110g3.3g4.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 393g561kcal49.1g1.2g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3830kcal252.2g484.2g92g9.2g
Valittu annoskoko1260g1915kcal126.1g242.1g46g4.6g
Annoskoko puolitettuna630g958kcal63.1g121.1g23g2.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104