Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 363g2539kcal2.4g0g286g0g
Neilikka, annos 4g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.3g23kcal0.8g4.4g0.5g2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g58kcal0g14.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 305g1021kcal0.2g248.7g0.2g4.3g
Sokeri 308g1249kcal0g307.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal29.9g0.7g24.6g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g10576kcal68.8g1176g623.2g12.8g
Valittu annoskoko1260g5288kcal34.4g588g311.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna630g2644kcal17.2g294g155.8g3.2g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094