Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Pekoni rasvainen 105g395kcal12.6g0g38.8g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton327g719kcal36.6g8.2g62.1g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 630g345kcal10g82.6g1.1g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3024kcal123.6g200.6g204.8g18.2g
Valittu annoskoko1260g1512kcal61.8g100.3g102.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna630g756kcal30.9g50.2g51.2g4.6g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218