Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)600g192kcal18g28.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g300g1005kcal48.6g150g22.8g40.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 220g669kcal19.3g121.9g4.2g30.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 33g105kcal9.5g2.3g6.5g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5742kcal190.8g604.8g267g162.8g
Valittu annoskoko1260g2871kcal95.4g302.4g133.5g81.4g
Annoskoko puolitettuna630g1436kcal47.7g151.2g66.8g40.7g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528