Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5714g9714kcal1085.7g0g571.4g0g
Sipuli (kuorittu)857g231kcal11.1g41.1g1.7g14.6g
Torino tumma proteiinipasta plus714g2429kcal164.3g378.6g26.4g42.9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2643g608kcal37g89.9g10.6g0g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26119kcal2607.4g1042.4g1221g118g
Valittu annoskoko10000g13060kcal1303.7g521.2g610.5g59g
Annoskoko puolitettuna5000g6530kcal651.9g260.6g305.3g29.5g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426