Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)476g952kcal109.5g7.1g52.4g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%1587g1746kcal285.7g47.6g47.6g0g
Vesi794g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali7143g1400kcal128.6g157.1g14.3g164.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8197kcal1047.6g423.6g228.6g328.6g
Valittu annoskoko10000g4098kcal523.8g211.8g114.3g164.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2049kcal261.9g105.9g57.2g82.2g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837